Excite

De perfecte make-up dankzij highlight poeder

Make-up aanbrengen lijkt misschien eenvoudig, maar is in werkelijkheid zo makkelijk nog niet. Het is namelijk de kunst ervoor te zorgen dat je make-up je sterke punten naar voren haalt, zonder dat duidelijk is dat je volledig in de make-up zit. Om dat te realiseren, zijn er een aantal handheidjes. Highlight poeder is er daar één van.

Wat is highlight poeder?

Highlight poeder is vergelijkbaar met compactpoeder, maar dan iets anders. Waar compactpoeder je een mattere uitstraling kan geven, bijvoorbeeld als je snel last hebt van een vette huid, zitten er in highlight poeder juist schitterende pigmenten, die ervoor zorgen dat je huid als het ware oplicht. Dit is echter niet zo kunstmatig als bijvoorbeeld bij gewone glitters het geval zou zijn.

Bekende visagisten gebruiken highlight poeder

Highlight poeder bestaat nog niet zo heel lang, maar inmiddels zijn de beroemde visagisten fervent gebruikers. Let maar eens op als je een tijdschrift leest waarin modefoto's staan; in bijna alle gevallen zie je dat de huid van het model straalt. Dat komt niet omdat ze van zichzelf zo'n perfecte huid hebben, maar omdat ze slim gebruik maken van make-up én van highlight poeder!

Highlight poeder aanbrengen

Je kunt highlight poeder ook eenvoudig zelf gebruiken om je look een lift te geven. Je brengt het aan nadat je je andere make-up hebt aangebracht. Doe dit het liefst met een grote kwast, zodat je het poeder mooi uit kunt laten vervagen. Breng het poeder aan op je slapen, je voorhoofd en je jukbeenderen. Eventueel kun je ook nog een beetje op je kin aanbrengen. Oefen wel eerst even en controleer ook bij daglicht even of alles wel goed zit, voor je de straat op gaat!

Highlight poeder van goede kwaliteit

Als je highlight poeder wilt kopen, dan kun je het beste voor een product van goede kwaliteit gaan. Dan is de kans groter dat je ook het gewenste effect bereikt. Vraag om advies, ook met betrekking tot je teint. De kleur van het poeder moet hierop afgestemd worden, zodat het wat toevoegt en geen afbreuk doet aan je uitstraling.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021