Excite

Nu nog mooier met highlighter make-up op je gezicht

Met bronzer en highlighter make-up kun je je gezicht nu nog beter laten stralen. Omdat ze lichtreflecterende pigmenten bevatten kun je je ogen en jukbeenderen nu nog beter doen uitkomen. Het vereist echter wel een techniek om de highlighter op de juiste manier aan te brengen op je gelaat.

Benadruk je mooiste kanten

Met highlighter make-up kun je eenvoudig je jukbeenderen en ogen beter doen uitkomen. Highlighter zorgt ervoor dat het licht wordt weerkaatst waardoor er flatterende schaduwen in je gelaat worden gecreëerd. Je moet er natuurlijk wel zorgen dat je de highlighter op de juiste plekken aanbrengt.

Ogen en jukbeenderen

Twee plaatsen die de moeite waard zijn om te benadrukken zijn je ogen en je jukbeenderen. Voor je ogen breng je een paar druppels highlighter aan op het bot net onder je wenkbrauw. Met je vingers wrijf je het zachtjes uit. Zorg ervoor dat de highlighter net boven de plaats komt te zitten waar je begint met je oogschaduw. Voor je jukbeenderen breng je enkele druppels highlighter aan op de lijn van de jukbeen. Wrijf het uit naar boven en volg hierbij de lijn van je jukbeen. Zorg dat de highlighter vervaagt, maar niet helemaal verdwijnt. Herhaal dezelfde handeling aan de andere zijde van je gezicht.

Donkere huid

Vooral voor vrouwen met een donkere huid is highlighter een hele mooie manier om het gezicht beter uit te doen laten komen. Door het aanbrengen ervan gaat je gezicht glanzen en ziet het er gezonder uit. Omdat blusher voor vrouwen met een donkere huid niet heel zichtbaar is, kan highlighter hetzelfde effect geven.

Vormen van highlighter

Highlighters zijn in vele vormen verkrijgbaar. Zo kun je highlighters in combinatie met concealers kopen en zijn highlighters verkrijgbaar in kwast-vorm of als stift. Daarnaast bestaat er highlighter make-up voor onder je make-up maar ook voor er op. Allemaal hebben ze de eigenschap dat ze je beste eigenschappen op doen lichten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021