Excite

Modern voor de dag komen met de jaren '20 make-up look

Altijd al gehouden van Bambi ogen en verleidelijke pruilmondjes? Leeft er diep in jou onschuldig meisje en tegelijk een verleidelijke femme fatale? Dan past de jaren '20 make-up look heel goed bij jou en zul je je er naar hartenlust mee uit kunnen leven. Zo breng je de roaring twenties dichtbij in een modern jasje!

De roerige jaren twintig

De roaring twenties blijven een bron van inspiratie, ook nu nog. In deze dynamische tijden veranderde er veel in de mode, haardracht en make-up van vrouwen. De vrouwen bevrijdden zichzelf van het korset, knipten hun haar kort, droegen steeds kortere rokken, rookten en dronken en dansten de Charleston. Klinkt dat je prettig in de oren? Dan volgen hier een paar goede tips om de jaren '20 make-up look tot stand te brengen!

Stap 1: Een goede basis

Kies een foundation die het allerbeste bij jouw huidtype past. Breng de foundation aan met een vinger en klop het product goed in de huid. Voor een zacht en fluwelen effect breng je meerdere lagen aan.

Stap 2: Mooie roze wangen

Een van de belangrijkste onderdelen van deze look is de blusher in crèmevorm. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een perzik kleur. Breng het product op je wangen aan en plaats in het midden nog een beetje roze blusher voor een mooi blozend effect.

Stap 3: Wenkbrauwen

Om een mooi typisch melancholisch resultaat te bereiken, geef je je wenkbrauwen een neergaande lijn. Overdrijf hier nooit in!

Stap 4: Ogen

De ogen maak je tot slot heel gedekt en mat op. Gebruik het liefst drie verschillende kleuren oogschaduw. Neem een zacht bruine oogschaduw voor de basis, een grijze oogschaduw om de oogmake-up meer diepte te geven en een taupe kleurige oogschaduw met een zachte glans om af te sluiten. Op deze manier creëer je mooie smokey eyes die in deze look nooit te donker mogen uitvallen.

Welke producten kan je gebruiken?

Als je de jaren '20 make-up look wil proberen, dan is het belangrijk dat je de juiste producten gebruikt. Dit zal je een mooi optimaal resultaat geven. Goede producten zijn de M.A.C pro producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het product Concrete M.A.C. of Shadowy M.A.C Pro Sculpting Powder. Al deze kwalitatieve producten kun je kopen in iedere M.A.C Store in de stad!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021