Excite

Jennifer Lawrence nieuwe gezicht Dior make-up

  • © Getty Images
Actrice Jennifer Lawrence is het nieuwe gezicht voor Dior make-up. Dit maakte het merk deze week bekend. De 24-jarige actrice die vooral bekend werd van haar rol als Katniss in The Hunger Games wordt regelmatig gestrikt voor campagnes van grote merken en Dior wist haar in te huren voor een campagne die in september gelanceerd wordt.

De campagne is voor lippenstift en in de commercial die daarvoor gemaakt wordt, zal ze maar liefst 44 nieuwe kleuren lippenstift aanprijzen. In een voorproefje is al te zien hoe de actrice een prachtige lichtroze tint draagt. Mogelijk komen binnenkort nog meer voorproefjes uit, bijvoorbeeld via Instagram.

Het is geen geheim van Jennifer Lawrence groot fan is van het modehuis Dior. Ze prees onlangs nog de nieuwe handtassencollectie aan en draagt ook naar feesten vaak jurken van het merk. Overigens gaat dat niet altijd zonder problemen: in 2013 struikelde ze door haar jurk en viel ze van de trap toen ze haar Oscar op wilde halen. Wel wist ze dat op zo'n charmante manier te doen, dat het geen ongemakkelijke situaties opleverde.

Het is wel voor het eerst dat Lawrence een make-up campagne voor het merk doet. Met haar vlekkeloze huid en jeugdige maar klassieke uitstraling lijkt dat echter geen probleem te zijn. Ook in haar acteercarrière gaat het Jennifer voor de wind: ze wordt door velen één van de meest veelbelovende actrices van dit moment genoemd en weet regelmatig prijzen in de wacht te slepen. Bovendien lopen haar co-acteurs met haar weg en prijzen ze haar niet alleen om haar talent, maar ook om haar bijzondere gevoel voor humor.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021