Excite

Kapsel met kort haar voor vrouwen

Na een aantal seizoenen is een kort koppie nog steeds niet weg te denken uit het modebeeld. Een hip kapsel met kort haar voor vrouwen zal dan ook het aankomende najaars- en winterseizoen ook nog trendy blijven. Met dank aan beroemdheden zoals Lady Gaga en Beyoncé, die recentelijk hun lange lokken inruilden voor een edgy korte coupe.

Kort haar stylen

Met een kapsel met kort haar voor vrouwen, laat je zien dat je over karakter en doorzettingsvermogen beschikt. Een kopte coupe betekent in veel gevallen dat je meer kunt experimenteren met je haar. Kort haar stylen is namelijk erg makkelijk. Denk aan het gebruik van haar accessoires zoals haarbanden en bloemen, maar ook zonder extraatjes kun je van kort haar een vrouwelijke, modieuze look maken. Zet bijvoorbeeld eens krullen in of stijl je haar met een stijltang.

Kort haar kleuren

Een kort kapsel voor vrouwen leent zich perfect voor experimenten met verschillende kleuren haarverf. Zo kun je kort haar kleuren in een pittige kleur als aubergine of witgrijs. Wil je een meer natuurlijke kleur? Dan kunnen een paar highlights al voor een echte oppepper zorgen.

Kapsel en gezichtsvorm

Een kort kapsel is niet voor iedere vrouw weggelegd. Kapsel en gezichtsvorm gaan namelijk hand in hand. De populaire pixie cut is bijvoorbeeld niet echt flatteus voor een lang gezicht, maar past goed bij een hartvormig of ovaal gezicht. Met een rond gezicht kies je voor een kapsel dat iets langer is, zodat je gezicht smaller lijkt. Dames met een sterke kaaklijn kunnen zich het best een stoer kapsel met ‘stekeltjes’ aan laten meten. Zo wordt het accent afgeleid van je kaak. Nog steeds geen keuze gemaakt? Probeer dan eens een website voor kapsels, waar je je foto kunt uploaden. Zo weet je meteen welk kapsel het beste past bij jouw gezichtsvorm.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021