Excite

Creëer mooie kapsels voor middellang haar

Halflang haar is het nieuwe lang haar. Vrouwen kunnen nu ook met halflang haar een ultiem vrouwelijk kapsel creëren om mooier dan ooit mee voor de dag te komen. Half lang haar is een ideale lengte om van alles met je haren te doen. Steek het op of laat het los. Er zijn zoveel kapsels voor middellang haar.

Verander je uiterlijk

Als het om hun haren gaat willen meer vrouwen dan ooit hun uiterlijk veranderen. Er wordt geverfd, geknipt, extensions aangebracht, weer afgeknipt. Vrouwen dragen hun haar in lagen, met een grove krul, in een schuine boblijn, met een rechte pony of een scheve pony. Net zoals de celebrities veranderen ook normale vrouwen hun kapsel regelmatig.

Middellang haar: een ideale lengte

Voor halflang haar, of middellang haar, is veel te zeggen. Kapsels voor middellang haar kunnen veel volume creëren en het gezicht prachtig omlijsten. Het hangt natuurlijk van je type haar af hoe jouw middellange haar het beste om jouw gezicht valt.

Soorten haar

Steile kapsels kunnen het beste in lagen worden geknipt waarna er een licht stylingsproduct wordt gebruikt om het haar losjes om het gezicht te doen vallen. Wanneer je het haar naar je gezicht toe föhnt, krijg je een vriendelijkere uitstraling. Golvend en krullend haar moet je extra in lagen knippen zodat het blijft krullen. Om je krullen glad te houden kun je mousse gebruiken, maar zorg dat je niet teveel gebruikt omdat je anders de natuurlijke krul niet meer ziet. Ook een pony kan veel doen voor je kapsel. Een langere pony geeft een mysterieuze uitstraling en wanneer je de pony zat bent draag je hem gewoon uit je gezicht met knipjes.

Beroemd middellang haar

Ook beroemdheden hebben de voordelen van middellang haar ontdekt. Denk aan celebs zoals Meg Ryan en Courtney Cox. Meg Ryan heeft puntig geknipte lagen wat haar een jeugdige en ondeugende uitstraling geeft. Courtney heeft highlights in haar donkere steile haren verwerkt. Haar kapsels is makkelijk te onderhouden met wat mousse. Kortom, kapsels voor middellang haar maken iedere vrouw elegant.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021