Excite

Mooie kapsels voor lang haar

Hoewel lang haar niet altijd even makkelijk te stylen is, zijn er genoeg mooie kapsels voor lang haar waardoor je er toch uitziet alsof je net bij de kapper vandaan komt. Wil je een mooie kapsel bij jezelf creëren? Zorg dan dat je de tijd neemt om een aantal keer te oefenen.

Tem je wilde manen

Hoe vaak gebeurt het niet dat dames zuchtend voor de spiegel staan en niet weten wat ze aanmoeten met hun lange lokken. Vaak is het haar droog, hangt of pluist het teveel, willen krullen niet blijven zitten. De meest gemakkelijke oplossing is dan maar het maken van een paardenstaart. Toch zijn er genoeg manieren om binnen korte tijd leuke en originele kapsels voor lang haar te maken.

Haarverzorging voor lang haar

Aan de basis van een leuk kapsel voor lang haar staat haarverzorging. Wanneer je haar droog en weerbarstig is, dan is het niet makkelijk om een leuk kapsel te creëren. Zorg daarom goed voor je haar door regelmatig haarmaskertjes te nemen en je haar te verzorgen met een verzorgende spray. Was je haar niet elke dag en gebruik altijd shampoo met conditioner. Ook dit voorkomt uitdroging.

Knipwijze van kapsels voor lang haar

Ook de manier waarop je lange haar geknipt is, kan veel invloed hebben op je kapsels. Wanneer je lange lagen in het haar hebt, kun je deze benadrukken door er met een föhn en ronde borstel doorheen te gaan. Heb je je haren op één lengte, dan kun je het makkelijker opsteken of in een strakke vlecht doen. Ook door te variëren met je zijscheiding kun je een compleet andere look krijgen. Draag bijvoorbeeld het de ene dag in een zijscheiding en de volgende dag in een middenscheiding.

Geduld is een schone zaak

Hoewel je in het begin misschien even handigheid moet krijgen in het temmen van je lange lokken, zul je zien dat het de moeite loont en dat er zelfs voor lang haar genoeg mooie kapsels zijn, waardoor je weer fris en fruitig voor de dag komt. Wees daarom geduldig en oefen gewoon een paar keer voor de spiegel op jouw kapsels voor lang haar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021