Excite

Katie Holmes lanceert make-up lijn

Actrice Katie Holmes lanceert een make-uplijn in samenwerking met Bobbi Brown. De ex van Tom Cruise was al een tijd het gezicht van het beautymerk en in die tijd is ze bevriend geraakt met make-up guru Bobbi Brown. De capsulecollectie zal Bobbi & Katie gaan heten.

Make-uplijn Katie Holmes

De make-uplijn van Katie Holmes bestaat uit een palet van acht kleuren oogschaduw in een mapje, vormgegeven als een soort boekje, twee kleuren rouge in potjes, een oogpotlood en een borstelset. De make-up kenmerkt zich door neutrale tinten en is bedoelt voor drukke vrouwen die hun make-up snel even willen bijwerken. “Niemand wil eruit zien alsof ze uren voor de spiegel hebben gestaan,” vertelt Katie. “Het draagt allemaal om ‘effortless chic.’”

Oud dagboek

De kleuren van de make-uplijn van Katie Holmes zijn geïnspireerd op een oud dagboek van de actrice. “Ik kwam ineens een oud dagboek tegen waar ik vroeger gek op was. De roze en bruine kleuren wilde ik graag gebruiken voor de make-uplijn. Bobbi stond er gelukkig meteen voor open,” vertelt Holmes. “Het voelt heel vrouwelijk, maar tegelijkertijd stoer.”

Zakelijke relatie Bobbi Brown

De samenwerking tussen Bobbi Brown en Katie Holmes begon in september 2012, toen Katie voor het eerst model stond voor het make-upmerk. Nu de zakelijke relatie van de twee veel verder gaat, roemt Bobbi Brown de actrice voor haar kennis van haar klanten. “Ze heeft echt een gevoel voor wat vrouwen willen en nodig hebben. Ze heeft ook een goed oog voor kleur en ontwerp.”

Te koop in Nederland

De collectie zal in zestig landen over de hele wereld te koop zijn, ook in Nederland. De prijs voor het palet oogschaduw wordt geschat op 68 dollar, de borstelset 65 dollar. Volgens bronnen wordt er minstens 3,5 miljoen euro winst verwacht op de Bobbi & Katie make-uplijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021