Excite

Hip en trendy met een kort kapsel

We zien ze steeds meer in het straatbeeld: korte kapsels. Kort haar is makkelijk te modelleren in de ochtend en ontzettend veelzijdig. Met een kort kapsel kun je met behulp van een pompje gel of een likje wax voor elke gelegenheid een passende look creëren. Lees hier over verschillende kapsels met kort haar.

Moderne korte kapsels

Steeds meer dames ontdekken het gemak van een pittig kort kapsel. Het is eigentijds en er zijn ontzettend veel variaties in modellen kort haar. Daarbij kun je denken aan een korte bob met zijscheiding, jongensachtige opgeknipte kapsels, kort haar aan de achterkant met een lange lok over het voorhoofd. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Snelle styling

Zorg dat je korte kapsels goed laat onderhouden door de kapper en neem op zijn tijd een haarmasker om te voorkomen dat je haar breekt en daardoor snel uit model raakt. Breng na het wassen je kapsel in model met een beetje mousse, gel of wax en het blijft de rest van de dag perfect zitten.

Pittig kleurtje

Kort haar wordt extra modieus met een pittig kleurtje. Denk aan aubergine, knalrood of witblond. Laat je door je kapper adviseren welke kleur het beste bij jouw huid past of koop een mooie haarkleur bij de drogist. Je korte kapsel maak je met een kleurtje in een handomdraai uniek en eigentijds.

Haaraccessoires

Kort haar kun je opleuken door gebruik te maken van haaraccessoires. Er zijn veel verschillende kleuren en vormen haarclips verkrijgbaar waarmee je eindeloos kunt variëren. Een moderne accessoire is ook het haarbandje. Deze kunnen zowel in plastic als van stof. Voor een rock'n'roll effect knoop je een opgerolde boerenzakdoek om je hoofd.

Korte kapsels 2012

De trend in korte kapsels in 2012 is nog steeds de pixie cut. Dit is een opgeknipt kort kapsel dan luchtig over het hoofd valt. De oren zijn vaak goed zichtbaar, terwijl het voorhoofd wordt bedekt door de pony. Ook iets langere modellen zijn trendy, hoewel deze steeds meer neigen naar een rommelige bob met strakke lijnen langs je gezicht.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021