Excite

Lady Gaga heeft populairste parfum

Lady Gaga heft met haar parfum ‘The Fame’ het populairste celebrityparfum van dit jaar. In Groot-Brittanië bleek de geur voor de feestdagen het best verkocht te zijn van alle parfums die beroemdheden dit jaar op de markt brachten. Dat meldt de parfumerie The Fragrance Shop.

Best verkocht celebrityparfum

Net als veel sterren, heeft ook Lady Gaga een eigen parfum uitgebracht. In september 2012 kwam de bijzondere geur onder de naam The Fame op de markt. Sinds The Fame in de schappen ligt, is het luchtje al het best verkochte celebrityparfum. Naast het parfum zijn ook een bodylotion en een showergel in dezelfde geurlijn te koop.

Top tien geuren

The Fame is zo’n groot succes dat het de nummer twee best verkochte parfum ver achter zich laat. Die tweede plaats is voor het James Bond parfum ‘007,’ net voor de derde plaats van het parfum van Midnight Fantasy. Andere geurtjes in de top tien zijn onder meer ‘Truth or Dare’ van Madonna en ‘Guilty Pleasures’ van de popsensatie Steps.

Gitzwart

The Fame is gebaseerd op een uitspraak van Lady Gaga “Als je geen schaduw hebt, sta je niet in het licht.” Het parfum is gitzwart “als de ziel van de roem,” maar in contact met de buitenlucht wordt de geur transparant. The Fame wordt door kenners omschreven als een zwoele, spannende bloemengeur met ingrediënten zoals wierrook, honing, saffraan, abrikozen, tijgerorchidee en jasmijn. In Nederland is de parfum te koop voor ongeveer 35 euro, zowel in parfumeriezaken als online.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021