Excite

De beste Lancôme mascara's

Voor mooie lange en gekrulde wimpers heb je een goede mascara nodig. Het aanbod is echter enorm. Niet alleen goedkope huismerken, zoals van de Etos of de HEMA, hebben goede mascara's. Maar ook luxere 'high end' cosmeticamerken hebben goede oogmake-up. Zo heeft het luxere merk Lancôme mascara's waarmee je ultieme wapperwimpers kunt maken.

Lancôme: Franse elegantie

Lancôme is in 1935 opgestart als cosmeticabedrijf met als doel de Franse elegantie door middel van schoonheidsproducten over de wereld te verspreiden. Inmiddels is Lancôme een dochterbedrijf van L'Oréal Paris. De Franse elegantie werd in eerste instantie alleen via geuren gepromoot, maar later heeft Lancôme ook make-up en huidverzorgingsproducten in het assortiment opgenomen.

Luxe make-up van Lancôme

Lancôme make-up heeft nog steeds een luxe imago. Lancôme mascara belooft je een luxueuze oogopslag, waarbij iedere wimperhaar perfect gedekt wordt. Een elegante Franse vrouw kan namelijk niet zonder goede mascara.

Soorten Lancôme mascara

Lancôme heeft alle mascara ingedeeld in categorieën, waardoor je uit het brede aanbod jouw favoriet kunt kiezen. Er zijn vijf soorten:

  • Definition mascara: zorgt voor goede spreiding van de wimpers, waardoor alle haartjes een laagje mascara krijgen. Het resultaat is een duidelijke, sterk aangezette wimper.
  • Lash Multiplication mascara: vibrerende mascara die je wimpers verlengd, spreidt en zichtbaar vermeerderd.
  • Volume, Curl & Extend mascara: de beste mascara van Lancôme voor grote poppenogen.
  • Extreme Length mascara: voor extreem lange wimpers, zelfs als je natuurlijke korte wimpers hebt.
  • Volume mascara: de populairste Lancôme mascara's voor intense wimpers van begin tot eind.
  • Curl mascara: voor lange, gekrulde wimpers die de hele dag in vorm blijven.

Lancôme mascara kopen

Lancôme is een luxe merk, dat je niet bij de drogist op de hoek vindt. Lancôme mascara is te koop bij winkels als Douglas, Ici Paris XL en de Bijenkorf. Natuurlijk kun je Lancôme ook kopen bij online drogisterijen, dit kan iets schelen in de prijs. Gemiddeld kost een Lancôme mascara tussen de twintig en dertig euro.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021