Excite

Stralende look met Lancôme make-up

Er altijd stralend uitzien, ook als je je niet zo stralend voelt? Dat is geen tovenarij, maar een kwestie van de juiste producten vinden. En wat dat betreft zit je bij Lancôme goed. Dit Franse merk staat vooral bekend om parfums als Trésor, maar heeft ook een breed assortiment verzorgende make-up producten.

Begin met een goede basis

Een stralende look begint bij een goede basis. Lancôme biedt daarvoor Teint Miracle, een verzorgende foundation die imperfecties in de huid helpt te verbergen, zonder de huid helemaal af te sluiten. Het resultaat is een huid die wel gelift lijkt en die er gezond en mooi uitziet. De foundation kan worden afgemat met bijvoorbeeld Teint Miracle Compact. Dit is een bijbehorende compactpoeder. Ook hiervoor geldt; breng het poeder met zorg aan en dep het goed uit, zodat niet zichtbaar is dat je poeder draagt.

Oogmake-up van Lancôme

Je ogen behoren tot de belangrijkste eyecatchers in je gezicht. Maak daar gebruik van. Met de sprekende Ombre-kleuren uit het Lancôme-palet lukt dat zeker. Je kunt kiezen uit kits met vier bijpassende kleuren, kits met twee kleuren en kits met een enkele kleur. Als je gaat voor smokey eyes, dan is het zeker aan te raden om een kit met vier of twee kleuren te kiezen, omdat je dan zeker weet dat de kleuren op elkaar afgestemd zijn. Eventueel kun je wat extra diepte aanbrengen met een oogpotlood. Deze is verkrijgbaar als kohlpotlood en als vloeibare liner. Tot slot werk je je ogen natuurlijk af met mascara. De verschillende Hypnôse-varianten zijn zeker de moeite waard; die zorgen voor volle, gekrulde wimpers.

Mooie lippen

En een mooi gezicht is natuurlijk niet compleet zonder een bijpassende lippenstift. Hiervoor is Rouge in Love van Lancôme een goede optie. Deze lippenstift is verkrijgbaar in maar liefst 24 kleuren, zodat er altijd eentje is die bij je teint en je oogmake-up past. Uiteraard blijven ze 6 uur lang zitten, dus bijwerken is niet meer nodig.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021