Excite

Leuke kapsels voor 2013

In de winter is het maar lastig om je haar in model te houden. Pluizige lokken, statisch geladen haar en een muts over je hoofd doen niets voor een leuk kapsel. Met deze tips voor leuke kapsels geef je 2013 meteen een trendy start. Ze zijn ook nog eens winterproof.

Verstopte vlecht

Heb je lang stijl haar en wil je wel een keer wat anders? Op de catwalk zagen we leuke kapsels voorbij komen van los haar met hier en daar een dunne vlecht. Vlecht je haar altijd van onder je scheiding en zet ze vast met een doorzichtig elastiekje. Vlecht niet helemaal tot het einde, zodat het vlechtje mooi tussen de andere lokken valt.

Middenscheiding met krullen

Subtiele krullen zijn een echte trend dit jaar. Natuurlijke waves worden ze genoemd. Maak eerst een middenscheiding en kam daarna je haar strak en glad. Vervolgens maak je de onderkant van je haar licht golvend door een paar keer met de krul- of stijltang aan de slag te gaan.

Paardenstaart

Een paardenstaart is praktisch en ook nog eens supersnel. Borstel al je haren naar achteren en zet ze vast met een elastiekje. Toupeer eventueel eerst je haar voor extra volume. Spray dan je haar voorzichtig in met een beetje haarlak, om zo pluizende haren vast te plakken. Niet zo handig met je haren? Deze vader heeft nog een goede tip voor een supersnelle paardenstaart.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021