Excite

Zwoele lippen dankzij lip plumpers

Niet iedereen is gezegend met zwoele lippen. Beschik jij slechts over dunne streepjes? Dan is daar wat aan te doen met lip plumpers. Dit zijn producten die lijken op lipgloss, maar die ervoor zorgen dat je lippen wat opzwellen. Als je de lip plumpers langere tijd gebruikt, is het effect ook zichtbaar als je het een keertje overslaat.

Praktisch alternatief voor de platisch chirurg

Veel sterren bezoeken voor het oppompen van hun lippen de plastisch chirurg, maar wie vindt dat dat te ver gaat, hoeft niet verder te reizen dan de drogist. Daar kun je namelijk terecht voor lip plumpers. Lip plumper breng je aan op je lippen en oogt als een gloss. Je voelt het effect direct al; je lippen zwellen wat op en worden voller. Het doet echter geen pijn en ziet er ook niet naar uit.

Werkzame stof in lip plumpers? Kaneel!

Hoe kan dat? Het idee is eigenlijk eenvoudig: lip plumpers bevatten ingrediënten die de lippen irriteren, waardoor ze opzwellen. Een van die ingrediënten is kaneel. Ook bevatten plumpers vaak ingrediënten die de aanmaak van collageen stimuleren. Dit resultaat laat wat langer op zich wachten, maar is ook duurzamer.

Rode lippen

Als je gaat voor een lip plumper, kies dan een exemplaar dat ook de toevoer van bloed naar de lippen versterkt. Daardoor krijg je namelijk niet alleen mooie volle lippen, maar ook prachtig rode exemplaren. Nog handiger zijn de versies die geschikt zijn voor gebruik onder lippenstift; die vormen een perfecte basis, waardoor niet alleen je lippen mooi blijven, maar ook je lippenstift de hele avond zonder problemen blijft zitten. De ultieme basecoat dus!

Proefmonsters lip plumpers

Voor je tot de aanschaf van lip plumpers overgaat, is het handig om proefmonsters aan te vragen. Niet alle plumpers werken namelijk even goed en soms kunnen ze zo irriteren, dat je er liever vanaf blijft. Het is dan prettig om vooraf te weten wat je koopt, voor je er meerdere tientjes voor betaalt!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021