Excite

L'oreal Paris Nude Magique BB Cream

BB Creams zijn één van de meest verkochte schoonheidsproducten in Azië. L'oreal heeft er ook een op de markt gebracht, namelijk de Nude Magique BB cream. Het is een crème die de huid herstelt, beschermt en verzorgt, maar ook de oneffenheden bedekt, zoals een foundation. Hieronder lees je wat de BB cream is en hoe je de cream aanbrengt.

Wat is een BB cream en waar is het ontstaan?

BB Cream staat voor Blemish Balm. Het werd in Duitsland in de jaren vijftig door dermatologen ontwikkeld, die het goedje voorschreven aan patiënten die een laserbehandeling hadden ondergaan. De BB cream herstelde en verbeterde de huid. Later gebruikten de actrices in Korea het ook. En sindsdien is het daar een grote hype geworden. Nu zijn de crèmes ook in Europa en in Amerika verkrijgbaar.

Een BB cream is een combinatie tussen een huidverzorgingsproduct en een dekkende foundation. Ze zijn geschikt voor elk huidtype, maar met name voor mensen met een gevoelige- en acnehuid. De BB cream is dus geen foundation, omdat het de huid herstelt en beschermt, maar het is ook geen dagcrème, aangezien de BB Cream wel genoeg dekking geeft net als een foundation.

L'oreal Nude Magique BB Cream

Steeds meer merken die in Nederland verkrijgbaar zijn vullen hun assortiment aan met een BB cream, zo ook L'oreal. Hun variant van de BB cream zit in een klein parelmoerachtige tube met een paarse dop. De kleuren komen ook terug in de crème zelf, aangezien de basis parelmoerachtig is en paarse microlbolletjes bevat met daarin de pigmenten. Daarnaast is de BB cream van L'oreal dunner van textuur en niet bepaald dik als de originele BB creams.

Hoe breng je L'oreal Nude Magique BB Cream aan?

  1. Allereerst hoor je een schoon huid te maken, voordat je de L'oreal BB cream aanbrengt. Reinig dus je huid met een milde reinigingsmelk.
  2. Neem een kleine hoeveelheid crème op je vingertoppen en masseer het geleidelijk op je gezicht en hals. Zodra de crème in aanraking komt met de huid verandert het in een foundation.
  3. Nu kan je je look verder afmaken naar keuze.

Zoals je leest, is de BB cream van L'oreal makkelijk in gebruik, dus geen gedoe meer met allerlei potjes en tubes. Deze BB cream is verkrijgbaar bij de drogisten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021