Excite

Het gebruik van magnetische nagellak

Magnetische nagellak is een leuk product wanneer je van spelen met nagellak houdt. Ook voor de mensen die van nail art houden kan dit iets leuks zijn.

Hoe het werkt

De magnetische nagellakken lijken op de gewone. Er zitten in een magnetische nagellak verschillende magnetische deeltjes. Deze gaan werken op het moment dat je een magneet boven de natte lak houdt. Hierdoor krijg je er een patroontje in.

Je kunt bij de patroontjes denken aan bijvoorbeeld streepjes. Zowel verticale als horizontale streepjes.

Benodigdheden

Het magnetische effect krijg je niet zomaar. Je hebt hiervoor een speciale magneet nodig. Deze magneet heeft precies de goede vorm voor de nagels. Hierdoor kun je er goed mee werken. Een gewone magneet werkt ook, maar dan wordt het effect anders en zeker minder precies in vorm. Je kunt er dus voor kiezen om een nagelmagneet te kopen. Wel zo handig.

Tips voor het gebruik van magnetische nagellak

Magnetische nagellak is een lak die ietwat eigenwijs is in vergelijking met gewone nagellak. Je kunt niet lakken en zeggen: "Ik ben klaar." Een paar belangrijke tips voor het gebruik:

  1. Zorg dat je snel werkt. Zodra de lak nat is, kun je de magnetische deeltjes naar boven halen. Als de lak droog is, heb je pech.
  2. Houd de magneet zo dicht mogelijk bij de nagellak. Let er echter op dat je de natte lak niet aanraakt. Het is handig om nagel voor nagel te werken.
  3. Let op de magneetstand en experimenteer. Met dit soort lak moet je vooral veel oefenen voor je resultaat ziet. Geef dus niet meteen de moed op.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021