Excite

Make-up set: altijd mooi opgemaakt

Met een make-up set heb jij je favoriete make-up altijd bij de hand. Een make-up set is een tasje met een complete make-up collectie. Er zijn grote tassen voor in je badkamer, maar je hebt ook reissets. Kleine etuitjes met enkele basisproducten die je gemakkelijk mee kan nemen in je bagage.

Altijd je make-up bij de hand

Een make-up set is een handig setje waarin je al je make-up spullen bij de hand hebt. Een make-up set bestaat meestal uit make-up, een palet, kwasten en een spiegeltje. Je hoeft nooit meer uren te rommelen op zoek naar de juiste kwast, want met een make-up set heb je al je benodigde make-up gewoon bij de hand. Je kunt make-up sets in draagbare varianten krijgen waardoor je het mee kan nemen op reis, maar je kan ook grotere make-up sets kopen. Daarmee heb je een uitgebreide make-up collectie bij elkaar gesorteerd in een beautycase.

Hoeveel kost een make-up set?

Een make-up set is in verschillende varianten verkrijgbaar. De sets kunnen per merk worden verkocht, dus net als met losse producten zullen make-up sets van goede merken ook wat hoger in de prijs liggen. Zo kost een make-up set van Calvin Klein met maar twee soorten oogschaduw 12,99 euro maar kun je bij de Otto al een complete make-up koffer bestellen voor maar 24 euro. Daarom kun je beter bij de aanschaf goed bedenken waar je de make-up set voor wil gebruiken. Ben je een professioneel visagist, dan is een make-up koffer de investering wel waard. Ben je meer iemand die alleen lichte make-up aanbrengt, dan heb je genoeg aan een klein setje.

Make-up set voor kinderen

Niet alleen voor volwassenen bestaan er uitgebreide make-up sets, ook voor kinderen bestaan er speciale, vrolijk gekleurde make-up sets. Zo'n make-up set is te koop bij Bart Smit of Intertoys en kost rond de 13 euro. Heb je een kind dat altijd je make-up steelt, maak haar dan snel blij met een eigen make-up set.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021