Excite

Make-up trend: lila eyeliner

Hoe meer zon hoe meer kleur we willen dragen. Dat geldt ook voor onze make-up. Hoewel we het liefst zo min mogelijk poeders en foundation dragen wanneer de temperaturen stijgen, is eyeliner nog altijd een comfortabele make-up in hartje zomer. En in 2013 is de make-up trend: een lila eyeliner.

Gekleurde oogmake-up

Een gekleurde oogmake-up, zoals lila eyeliner, kan je ogen laten stralen. Bij een zwarte of bruine eyeliner lijken je ogen vaak kleiner. Een lila eyeliner maakt van je ogen het middelpunt van je make-up, omdat het meer diepte geeft aan je ogen. Lila en andere paarstinten passen het beste bij grijze, bruine of groene ogen, maar natuurlijk moet je je niet laten beperken als jouw ogen een andere kleur hebben.

Waterproof eyeliner

Wil je een lila eyeliner proberen? Dan kun je sinds kort bij de meeste drogisterijmerken terecht voor een waterproof eyeliner. Dit zijn vloeibare eyeliners, die ook met wat zweet op je oogleden blijven zitten. Zo heeft Max Factor een waterproof lila eyeliner voor nog geen tien euro in de winkel liggen. Heb je iets meer te besteden? Dan is de Collistar Professional Coloured Eyeliner een goed alternatief.

Lila make-up

Is een lila eyeliner niet helemaal jouw ding? Dan kun je toch meedoen met de trend van lila make-up. Met een lila oogpotlood of een oogschaduw in dezelfde tint komt je al een heel eind. Perfect als je van een iets lichtere make-up houdt. Ook lila nagellak zien we steeds meer terugkomen in de zomer van 2013.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021