Excite

Make-up tips voor bruine ogen: laat je ogen stralen

Je ogen zijn het eerste waar mensen naar kijken wanneer ze je voor het eerst ontmoeten. Gelukkig hebben veel mensen mooie ogen met een schitterende oogkleur. Alleen, hoe laat je ze nou het beste stralen? Welke make-up tips zijn er voor bruine ogen om ze op hun meest voordelig eruit te laten springen?

Laat je bruine ogen stralen

Wanneer je bent gezegend met een mooi stel bruine ogen, kun je met een beetje make-up een zeer warme oogopslag creëren. Er bestaan gelukkig vele make-up tips voor bruine ogen dus zelfs voor onervaren visagistes is het mogelijk om je bruine ogen eruit te laten springen.

Welke kleur oogschaduw?

Welke kleuren kun je het beste gebruiken om de warme bruine kleur te versterken? Groene oogschaduw is in dit geval echt een must. Ook goud en brons doen het goed. Wanneer je groene oogschaduw uitsmeert in combinatie met donkerbruine oogschaduw op de arcadeboog krijg je een heel mooi warm effect. Heb je een galafeestje, probeer dan eens een smokey eye. Je oog zal daardoor dieper lijken en je krijgt een meer mysterieuze uitstraling.

Blauw en metallic?

Een minder voor de hand liggende kleur is blauw en metallic. Hoewel veel mensen bij deze kleuren in eerste instantie denken aan blauwe ogen, kan het ook voor bruine ogen een zeer mooie combinatie zijn. Mits je de rest van de make-up onopvallend houdt. Gebruik niet teveel eyeliner, een dun streepje is genoeg. Maar waar je royaal mee kan smeren is mascara. Ongeacht de oogkleur is mascara altijd een must have, omdat het je ogen er altijd uit doet springen.

Schitterende bruine ogen

Door je aan deze kleuradviezen te houden ben ook jij verzekerd van schitterende ogen. De make-up tips voor bruine ogen zijn een goede hulp voor mensen die door de bomen het bos niet meer zien. Lukt het in het begin niet zo goed om een mooi resultaat te krijgen? Gewoon blijven oefenen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021