Excite

Manicure voor de feestdagen

Volgens de trends in nagellak zijn er deze feestdagen geen grenzen en regels als het gaat om nagellak. Glitter, lagen, verschillende kleuren en technieken; je kan je dit jaar helemaal te buiten gaan met een trendy manicure. Met deze tips heb je in een handomdraai een unieke en vooral feestelijke manicure.

Trendy manicures

De leukste trendy manicures staan hier op een rij:

  • - Probeer een lichte kleur nagellak, zoals lavendel of mintgroen. Maak de manicure af met een fijne zilveren glitter. Niet alleen feestelijk, maar ook lekker jong.
  • - Een willekeurige metallic-lak doet het altijd goed in de donkere dagen rond kerst. Nagellak met een kleine shimmer of glitter die twee jaar geleden nog echt niet kon is nu juist helemaal hip.
  • - Maak een omgekeerde French manicure, door je hele nagels één kleur te lakken en het halve maantje bij je nagelriem van een andere kleur te voorzien. Je kunt hiervoor speciale stickers gebruiken die het halve maantje van je nagel afdekken, zodat ook dames zonder vaste hand deze manicure kunnen maken. Behalve een half maantje, kun je ook kiezen voor een driehoek of een andere vorm. Wil je werken met een glitterende lak? Gebruik die dan voor het detail op je nagel, en laat de rest in een neutralere kleur.
  • - Draag je veel zwart tijdens de feestdagen? Kies dan voor een ton-sur-ton nagellak en ga voor nachtblauw of donkergrijs. Super chique!
  • - Nude-kleuren lak met een zilveren shimmer zijn erg stijlvol, maar toch gedekt. Perfect als je van een rustig etentje met je schoonouders direct doorgaat naar een knallend nieuwjaarsfeest.
  • - Heb je een donkere huidskleur? Ga dan voor lichtroze met een zilveren of zelfs gouden glitter. Roze geeft een supervrouwelijk accent aan je outfit, zeker wanneer je een zwarte jurk draagt. Pas wel op dat je niet eindigt met baby-roze meisjesachtige nagels.
  • - Dames met een lichte huid gaan voor semi-matte lichte tinten met een zilveren gloed. Ook parelmoer nagellak is prachtig. Helemaal van dit moment zijn donkerpaarse nagels. Bovendien combineren ze fantastisch met smokey eyes en nude lippen; erg stijlvol en perfect voor feestjes.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021