Excite

Marc Jacobs en Sephora maken make-uplijn

De Amerikaanse mode-ontwerper Marc Jacobs zal samen met beautyketen Sephora een make-uplijn uit gaan brengen. Dat maakte Marc Jacobs deze week zelf bekend. De nepbont-liefhebber vind de lancering van de beautyproducten best een grote stap, want het is de eerste keer dat er een gekleurde make-uplijn van Jacobs uitkomt.

Gekleurde cosmetica

De ontwerper onthulde zijn cosmeticaproject op een presentatie van drie Coca Cola Light flesjes, waardoor hij een nieuw design maakte. “Ik vond het erg spannend, omdat ik niet eerder gekleurde cosmetica heb gemaakt. Ik ben supertrots op het resultaat,” vertelt Jacobs. “In juli gaan we de producten lanceren.”

Make-up van Sephora

Het is niet voor het eerst dat de mode-ontwerper zich toelegt op de markt van cosmetica. Zo heeft hij diverse geuren, waaronder de succesvolle ‘Lola’ en ‘Daisy’ die zijn uitgebracht in samenwerking met cosmeticaproduct Coty. Het idee van de make-up komt van Sephora zelf. “Sephora heeft mij benaderd en omdat zij goed zijn in gekleurde cosmetica heb ik ja gezegd.”

Marc Jacobs make-up

Marc Jacobs is een druk baasje. Zo heeft hij twee modelijnen onder zijn eigen naam, en ontwerpt hij ook nog voor modehuis Louis Vuitton. Onder zijn eigen naam brengt Marc Jacobs ook al zeer populaire make-up uit, dat niet is aan te slepen. De nep-lipstickpennen die hij verkoopt in zijn Marc by Marc Jacobs winkels (waaronder een in Amsterdam) zijn al jaren een gewild betaalbaar hebbeding.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021