Excite

Marilyn Monroe is mooiste vrouw

Actrice Marilyn Monroe is verkozen tot vrouw met de mooiste rondingen allertijden. Dat is gebleken uit een rondvraag onder 2000 mannen en vrouwen in het Verenigd Koninkrijk. Monroe heeft het mooiste figuur van alle beroemdheden uit de geschiedenis. Ze versloeg onder meer Brits model Kelly Brook en Rachel Welch, die samen de top drie afmaken.

Beroemdheden met rondingen

Andere beroemdheden met rondingen in de top tien zijn onder anderen Kim Kardashian en Mad Men-actrice Christina Hendricks. Ook de inmiddels bejaarde dame Sophia Loren van 78 bevindt zich in de top tien. De in 1967 overleden Jayne Mansfield herinnert ons, net als Monroe, nog steeds aan haar mooie rondingen.

Voller figuur aantrekkelijk

Verder bleek uit het onderzoek dat zes op de tien ondervraagden een voller figuur verkiest boven een slanke vrouw. Mannen vinden een mooie bilpartij het aantrekkelijkst bij vrouwen, terwijl vrouwen liever een mooie taille zien en hebben.

Monroe is ideaalbeeld

Volgens de initiatiefnemer van het onderzoek, Boris Reinmoller, zijn de resultaten het bewijs van een grote liefde voor rondingen door de jaren heen. Marilyn Monroe blijft voor veel vrouwen het ideaalbeeld: “Ze had alles: stijl, klasse en genoeg karakter om mannen en vrouwen nog generaties te inspireren. Ze had het volledige pakket.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021