Excite

Max Factor False Lash Effect mascara

Ieder vrouw droomt van lange, dikke, volumineuze en gekrulde wimpers. Mascara is ook niet voor niets een van de best verkochte make-upproducten. Waarom dan nog nepwimpers gebruiken als je hetzelfde resultaat met je natuurlijke wimpers en een likje mascara kunt bereiken? De Max Factor False Lash Effect mascara belooft het je allemaal!

Max Factor False Lash Effect mascara

De False Lash Effect Mascara mascara belooft hetzelfde resultaat en effect dat je krijgt met een goed paar nepwimpers. De verpakking is wat anders dan de 'normale' mascara van Max Factor, aangezien de huls dikker is en een schuin afgesneden bovenkant heeft. Daarnaast is de mascaraborstel zelf ook dikker en heeft het borsteltje meer borstelhaartjes. Dit is een praktisch en handig gegeven, want door de smalle opening kan er geen overtollige mascara op het borsteltje terecht komen. Zo gaat de mascara langer mee envoorkom je ook nog eens een klodder mascara aan het uiteinde van de mascaraborstel. Het aanbrengen gaat heel gemakkelijk; na de eerste laag krijgen je wimpers al meteen meer lengte en volume.

Hoe breng je mascara aan?

Begin allereerst met schone en droge wimpers. Als je je wimpers nog langer wilt laten ogen, kan je ze eerst krullen met een wimperkrultang. Gebruik de krultacng echter nooit nadat je de mascara hebt aangebracht, omdat je op die manier je wimpers kan doen afbreken.

Plaats het mascaraborsteltje bij de aanzet van je wimpers en maak zigzaggende beweging. Voor extra volume en lengte kan je de mascare in meerdere laagjes aanbrengen.

Wil je geen klevende wimpers? Gebruik dan een wimperkammetje om je wimpers te separeren. Zo krijg je ook een open blik.

Verkrijgbaarheid

De Max Factor False Lash Effect mascara is iets voor jou wanneer je op zoek bent naar een mascara die meer volume en lengte geeft aan je wimpers. De mascara brengt gemakkelijk aan en separeert je wimpers, zoals een goede mascara het zou moeten doen. De Max Factor False Lash Effect mascara is bij de meeste drogisten verkrijgbaar vanaf 16,95 euro.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021