Excite

Maybelline Dream Nude Airfoam foundation

De meeste vrouwen dromen van een perfecte egale huid zonder oneffenheden, maar helaas hebben velen die niet. Gelukkig bestaan er hedendaags producten waarmee je het kan 'faken', zoals foundations. Maybelline heeft een nieuwe foundation op de markt gebracht, namelijk de Dream Nude Airfoam foundation. Is dit het wondermiddel voor een egale huid?

Maybelline Dream Nude Airfoam

De Dream collectie van Maybelline bestaat uit de Matte Mousse foundation, Satin Liquid foundation en Lumi Touch concealer. Sinds kort is er ook de Nude Airfoam foundation aan toegevoegd; een foundation in schuimvorm. De foundation komt in een klein, licht busje dat erg veel lijkt op een bus haarmousse. De schuimige foundation komt namelijk via een pompje als foam uit de flacon. De formule is samengesteld uit een combinatie van fijne pigmentdeeltjes, water en lucht. Volgens Maybelline geeft het een heel natuurlijk effect, voel je de foundation niet op je huid en is het concept anders dan 'normale' foundations, aangezien het luchtiger is. De Dream Nude Airfoam foundation bestaat uit zes tinten: 005 Beige, 21 Nude, 30 Sand, 40 Fawn, 48 Sun Beige en 60 Caramel.

Hoe breng je de foundation aan?

  1. Het is van belang om je gezicht te reinigen voordat je de foundation aanbrengt. Hierdoor ziet je foundation er natuurlijker uit.
  2. Voor het gebruik behoor je de foundation goed te schudden, zodat je een mooi dotje schuim krijgt.
  3. Breng de foundation met je vingertoppen of een platte foundationkwast geleidelijk aan op je gezicht en hals en smeer het goed uit.
  4. Als finishing touch kun je nog wat poeder gebruiken, zodat de foundation goed op zijn plaats blijft zitten.

Finish your look

Nadat je de Maybelline Dream Nude Airfoam foundation hebt aangebracht, ben je nog niet klaar. Heb je nog wat oneffenheden? Dan kan je ze wegwerken met een beetje concealer. Voor een zwoele blik kan je je ogen op maken met een bruine, grijze of zwarte oogschaduw en een paar laagjes mascara op je wimpers aanbrengen. Voor je lippen kan je een mooie lichte lippenstift of lipgloss gebruiken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021