Excite

Megan Fox opnieuw in campagne Armani

Acteurs en actrices geven modellen het nakijken. Steeds vaker kiezen ontwerpers voor celebrities, als ze een gezicht zoeken voor hun reclamecampagnes. Deze keer is Megan Fox aan de beurt. Designer Giorgio Armani koos de Transformers-actrice onlangs als het gezicht voor de make-uplijn Giorgio Armani Beauty.

In de televisiecommercial die onderdeel is van de campagne, ligt Fox kronkelend op een bank terwijl ze zwoel in de camera kijkt. Haar make-up in de reclame varieert van naturel tot zwaar, met rode lippenstift en smokey eyes. Volgens Giorgio Armani laten die verschillende stijlen zien hoe gevarieerd de Beauty make-uplijn is.

De 76-jarige ontwerper vindt Fox de perfecte vrouw om de beautylijn aan de man te brengen. ‘Megan Fox belichaamt de geest van de hedendaagse vrouw: vrij, zelfverzekerd en verleidelijk. Haar prachtige kenmerken onthullen haar vrouwelijkheid, sensualiteit en kracht.’

Afgelopen zomer was de actrice ook al te zien in een Armani-campagne voor lingerie. Ze volgde toen Victoria Beckham op. Actrice Fox wordt steeds populairder in modekringen: ze wordt vooraal geprezen om haar geraffineerde stijl en klassieke rode loper-glamour.

De lingeriecampagne was een groot succes en blijkbaar viel Fox zo in de smaak, dat Armani haar nu weer liet opdraven. Als de campagne voor Giorgio Armani Beauty even hoge ogen gooit, is het niet onwaarschijnlijk dat de samenwerking tussen Fox en het modehuis in 2011 nog een vervolg krijgt.

Afbeelding: excite.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021