Excite

Altijd trendy met metallic look make-up

Je eigen stijl kun je op allerlei manieren uitdragen. Niet alleen in je kleding, maar zeker ook in je make-up. Dat is veel uitdagender, omdat je met make-up veel verschillende kanten op kunt. Neem bijvoorbeeld de metallic look, een look die al sinds de jaren '80 helemaal hot is. Die kun je in je make-up op verschillende manieren doorvoeren.

Metallic look blijft lonken

In de jaren '80 verschenen grote popsterren stuk voor stuk in metallic pakken, met metallic make-up en soms zelfs met metallic kapsels op het toneel. Tegenwoordig is dat misschien wat te heftig, maar dat wil niet zeggen dat de metallic look verdwenen is. Integendeel; metallic is overal te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens rond in een gemiddelde buurt. Je ziet daar ongetwijfeld heel wat auto's staan met een metallic look. En bekijk de nieuwste gadgets eens: in veel gevallen voert metallic de boventoon.

Metallic make-up

Als je de metallic look in je make-up wilt integreren, dan heb je veel mogelijkheden. Begin bijvoorbeeld eens met je ogen. Smokey eyes worden veel intenser als je daarbij gebruik maakt van een metallic oogschaduw. Als oogschaduw bij jou niet zo lang houdt, dan kun je ook kiezen voor speciale oogcrème. Die is wat romiger en voorzien van een extra metallic glans. Deze crème is in het bijzonder geschikt voor feestelijke gelegenheden.

Ook op je lippen kun je de metallic look terug laten komen. Er zijn diverse lippenstiften in metallic kleuren verkrijgbaar. Je kunt ook kiezen voor een lipgloss met metallic glans. Die kun je aanbrengen op je lippen, maar ook over je favoriete (gewone) lippenstift. Dat is een voordelige optie; met één metallic lipgloss kun je al je lippenstiften van een metallic look voorzien.

Metallic nagels

Draag je niet veel make-up, maar zou je wel graag willen experimenteren met de metallic look? Dan kun je natuurlijk ook je nagels lakken in een metallic kleur. Experimenteer met je teennagels en lak daarna je vingernagels in dezelfde stijl. Ook hiervoor geldt: met een metallic topcoat kun je van al je nagellakkleurtjes een metallic variant maken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021