Excite

Michael Kors lanceert make-up lijn

  • Michael Kors

De Amerikaanse ontwerper Michael Kors lanceert zijn eigen make-up lijn. De mode-man is in Nederland vooral bekend als jurylid van het televisieprogramma Project Catwalk. Zijn stijl is vooral bekend is van vrouwelijke, luxe maar basic kleren. Daarnaast zal Kors deze zomer een reeks verzorgingsproducten, make-up en parfums lanceren.

Samenwerking Estée Lauder

Voor de nieuwe lijn slaat hij de handen ineen met beautygigant Estée Lauder. De collectie bestaat uit drie verschillende thema’s: Sporty, Sexy en Glam. Ieder thema bestaat uit een parfum, twee kleuren lipstick, twee tinten lipgloss en twee kleuren nagellak. Daarnaast komt er een complete collectie zonneproducten en zelfbruiners. Basisproducten zoals een goede mascara zullen geen plek hebben in de reeks. “Ik wilde essentiële producten maken, dingen die je absoluut nodig hebt om een bepaalde stemming in de make-up terug te brengen,” zegt Kors daar over.

Sporty, Sexy en Glam

Inspiratie voor de drie cosmeticalijnen haalde Michael Kors uit zijn eigen modelijn. “De drie thema’s Sporty, Sexy en Glam maken deel uit van het Michael Kors DNA. Voor mij is de Michael Kors vrouw dat allemaal, alleen primeert het ene de ene dag meer dan de andere. Daarom vond ik het belangrijk om drie verschillende collecties neer te zetten”, vertelt Micaeh Kors in Vogue. De kleuren van elke lijn variëren van lichte poedertinten in de Sporty-lijn tot diepe violet in de Glamcollectie.

Model Karmen Pedaru

De Michael Kors make-up lijn zal in eerste instantie alleen te koop zijn bij boetieks van de ontwerper en in de warenhuizen van Macy’s. Fotograaf Mario Testino mocht de campagne in beeld brengen. Model Karmen Pedaru, tegelijk muze van Kors wordt het frisse gezicht van de cosmeticalijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021