Excite

Miss Sporty: betaalbaar drogisterijmerk

Er zijn ontzettend veel make up merken, maar slechts een deel daarvan wordt verkocht bij de grote ketens van drogisterijen. Handig, want op deze manier hebben de zogenaamde drogisterijmerken een ontzetten grote afzetmarkt. Zo kent iedereen de merken Maybelline, Bourjois, Max Factor en ook het Britse budget make-up merk Miss Sporty.

Collectie Miss Sporty

Miss Sporty is een allround make-up merk. Ze verkopen basisbenodigdheden voor een simpele make-up, zoals miss sporty foundation en concealer. Er is ook een speciale foundation en verzorgingslijn voor meiden die last hebben van jeugdpuistjes. Daarnaast hebben ze oogproducten, zoals verschillende Miss Sporty mascara's, oogpotloden en lekker veel kleuren oogschaduw. Miss Sporty nagellak is ook bijzonder populair en betaalbaar. Er zijn speciale sneldrogende lakjes, maar ook Miss Sporty Dico Tech nagellak die extra dekkend is en een reeks knalkleuren voor als je iets speciaals wilt wanneer je uitgaat. Miss Sporty lippenstift en lipgloss maken je look helemaal af. Met verschillende kleuren en effecten kun je een lipproduct voor ieder moment van de dag aanschaffen.

Speciale collecties

Net als de meeste make-up merken, brengt ook Miss Sporty regelmatig een trend collectie uit. Deze limited edition make-up is slechts tijdelijk verkrijgbaar en is veelal een interpretatie van de laatste trends in make-up op de catwalk. Het productschap wordt ook vaak vernieuwd. Niet alleen in de kleuren, maar Miss Sporty komt regelmatig met bijzondere nieuwe producten, zoals speciale lipgloss en lippenbalsems met nieuwe smaakjes.

Miss Sporty diervriendelijk?

Miss Sporty is een merk dat trots is op het feit dat ze niet op dieren testen. Je kunt dus als dierenliefhebber ja mandje bij de drogist met een gerust hart volpakken.

Waar is Miss Sporty te koop?

Je kunt Miss Sporty bijna bij iedere drogisterijketen vinden. De V&D, Kruidvat en Etos verkopen het merk bij bijna alle filialen. Miss Sporty bestellen op het internet kan bij drogisterij.net, drogist.nl. Denk er aan dat er bij internetbestellingen vaak verzendkosten bijkomen. Even langs het Kruidvat fietsen is dus meestal goedkoper en misschien kom je nog wel meer tegen om je make-up collectie mee aan te vullen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021