Excite

Mooier door huismiddeltjes

Je kunt natuurlijk allerlei dure middeltjes aanschaffen om er mooi en gezond uit te zien, maar er zijn ook genoeg goedkopere en natuurlijkere alternatieven die hetzelfde effect geven. Hier vind je er een aantal op een rijtje.

Zo ontdekte de Indische huidspecialiste Pratima Raichur bijvoorbeeld dat kokosmelk wonderen doet voor je haar. Door het op je hoofdhuid te smeren, krijg je na enige tijd dikker haar! Smeren doe je ook met zonnebrandcrème. Volgens Sue Devitt blijf je er langer jeugdig uitzien door dit dagelijks op je nek en handen aan te brengen.

Door kaas, noten en uien te eten, blijven je nagels langer mooi, zo stelt gezondheidsexpert Sylvie Beljanski. En wil je een echt mooie foundation, ga dan voor een vloeibare variant. Zo zie je niet meer dat je bent opgemaakt!

Ook je handen verdienen de nodige aandacht. Het klinkt pijnlijk, maar als je een wondje hebt, doe je er verstandig aan er met een citroen over heen te wrijven. Het prikt even, maar daarna zal de wond veel sneller genezen. Dat zegt althans de Griekse huidspecialist Macrene Armenakas.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021