Excite

Na BB cream nu ook de CC cream

Afgelopen jaar werden we verrast met de opkomst van BB cream. BB cream is een combinatie van een dagcrème met spf en een beetje foundation. De crème is overgewaaid vanuit Azië, waar BB cream vooral een middel is om je gezicht witter te laten lijken. Naast de speciale BB cream voor de Europese markt, komt L’Oréal Paris nu met CC cream en de zogenaamde BB blush.

Roodheid camoufleren

De L’Oréal Nude Magique CC cream is een crème die de roodheid in je gezicht kan camoufleren. CC cream is te verkrijgen in een groene en een perzikachtige kleur, die geschikt is voor alle huidtypen en -kleuren. CC Cream neutraliseert de oneffenheden in je huid en is een prima dekking die als basis van je make-up kan dienen. Daarnaast hydradeert het product je huid en met name de perzikkleurige variant .

Pigmentdeeltjes

Zowel de groene als de perzikkleurige crème past zich aan aan de kleur van je gezicht, door de kleine pigmentdeeltjes die actief worden bij aanraking met je huid. De CC creams kosten €13,99 euro per stuk en zijn te koop bij de meeste drogisterijen.

BB blush

Behalve de CC creams komt L’Oréal ook met een Nude Magique BB blush. Dit is een vloeibare blusher die eruit ziet als een transparante gel. Het is een lichtroze kleur die door de siliconenbasis gemakkelijk kan worden uitgeveegd. Zo kun je de blush zo aanwezig maken als je zelf wilt. De BB blush kost €9,99 en is net als de CC creams te koop bij de meeste drogisterijen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021