Excite

Nagellak opbergen op handige manieren

Liefhebbers van nagellak zullen allemaal wel hetzelfde probleem hebben: "Hoe kan ik goed mijn flesjes nagellak opbergen?" Er zijn verschillende manieren voor om ze op te bergen.

Op merk of op kleur

Hoe wil je gaan sorteren? Voor je een opbergmethode gaat gebruiken, is dat handig om te bepalen. Als je veel van één merk hebt, kun je bijvoorbeeld kiezen om het op merk te sorteren. Heb je veel roze of andere kleurige nagellakjes? Sorteer dan op kleur.

Nagellakrek

Heb je veel lak? Dan is een nagellakrek een uitkomst. Dit rek hang je aan de muur. Het staat niet alleen mooi, maar is ook nog eens ruimtebesparend. Bij enchantra.eu is ook een rek te koop voor negentig flesjes.

Ladekastje met antislipmatten

Een ladekastje met antislipmatten wordt door veel beautybloggers gebruikt om hun nagellak in op te bergen. Door de antislipmatten rollen de lakjes niet door de lades wanneer je deze opendoet. Zo vind je bij bijvoorbeeld de IKEA een ladekastje voor 30 euro dat dit uitermate geschikt is voor dit doel.

Plastic bakje of mandje

Niet iedereen heeft zoveel nagellak dat ze een kastje of een nagellakrek kunnen vullen. Met tien lakjes kun je ook prima kiezen voor een plastic bakje of voor een leuk rieten mandje. Je kunt ook kiezen voor meerdere mandjes of bakjes als je de lakjes bijvoorbeeld wilt sorteren op kleur of merk.

De mandjes kun je als decoratie op je bureau of in een stellingkast zetten. Dit soort bakjes en mandjes zijn overal te vinden: bij de HEMA, bij de kringloop. Noem het maar op. Ze zijn vaak niet heel prijzig. Als je weinig geld hebt, is dit misschien een goede oplossing.

Een houder voor schilderijtjes en foto's

Bij woonwinkels heb je vaak een houder om foto's of schilderijtjes op te zetten. Hier kun je natuurlijk ook je nagellak op zetten. Deze houders zien er vaak leuk uit aan de muur.

Met al die potjes nagellak wordt het nog vrolijker. Je kunt per houder een andere kleur of een ander merk erop zetten. Je kunt ook kiezen voor boekenplanken.

Do it yourself

Je kunt natuurlijk ook zelf een rek in elkaar knutselen. Of een ander systeem. Je kunt zo'n rek zelf maken met hout of plexiglas. Of laten doen als je een handige doe-het-zelver in de buurt hebt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021