Excite

Nagellak: tips om je nagels te lakken

Deze nagellak tips zullen zeker helpen om prachtige nagels te krijgen in allerlei denkbare kleuren. Er zijn tips waar je rekening mee kunt houden en hoe de nagellak langer op je nagels blijft.

Geen nagellak schudden

Veel mensen schudden hun nagellak voordat ze hem op de nagels doen. Door het schudden komen er echter luchtbelletjes in de nagellak en dat kan lastig zijn bij het aanbrengen.

Wanneer doe je de nagellak op?

Het beste moment om nagellak op te doen is doorgaans voordat je gaat slapen. Het kan namelijk soms wel zes uur duren tot je nagellak volledig droog is. De nagellak kan beschadigd raken als je van alles doet, terwijl het nog niet helemaal droog is.

Nagellak sneller laten drogen

Wil je de nagellak toch sneller laten drogen? Doe je nagels dan enkele minuten nadat de nagellak erop zit in ijskoud water. Dit zorgt ervoor dat de nagellak veel sneller droogt.

Welke kleur kies je?

Probeer een kleur nagellak te kiezen voor de situatie waar je in zit. Een felle kleur past misschien niet altijd bij een date. En wanneer je 's avonds gaat stappen kun je misschien kiezen voor wat donkere kleuren die wel opvallen, maar niet meteen knallen. Het is natuurlijk ook mogelijk om verschillende kleuren met elkaar te combineren. Probeer dan wel voor kleuren te kiezen die enigszins bij elkaar passen. Het is ook mogelijk om te kijken naar de kleuren in je kleding of in je sieraden. Je kunt hier dan mooi op inspelen met je nagellak.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021