Excite

Nagellak: de trends in de winter van 2011 en 2012

Voor nagellak zijn de trends van 2011 en 2012 duidelijk: donkere kleuren, nudekleuren, glitters en klassieke kleuren. Eigenlijk is er voor ieder wat wils.

Donkere kleuren

Donkere kleuren horen bij deze winter. Denk aan kleuren als donkerpaars, olijfgroen en verschillende metallickleuren. Donkere kleuren horen bij de winter. Elk jaar zie je dan ook eigenlijk voor de winter donkere kleuren voor op je nagels.

Nudekleuren

De nudetrend is er al een flinke tijd en ook deze winter is de trend volop te vinden. Nude betekent naakt en dat wil dus zoveel zeggen als: "Het lijkt alsof ik geen lak op heb, maar ik heb het wel." Niet iedereen kan deze lakjes even goed hebben.

Glitternagellak en crackle

Dit is misschien de meest opvallende trend uit het rijtje. Crackle nagellak is al een flinke tijd terug van weggeweest. In 1999 kwamen de eerste flesjes uit, maar toen sloeg het niet aan. Glitternagellak en crackle komen gauw wat kinderlijk over, dus het is altijd belangrijk om hiermee op te passen.

Klassieke kleuren

Kleuren die nooit uit de mode gaan, zijn vaak klassiekers, bijvoorbeeld omdat een beroemdheid er haar handelsmerk van heeft gemaakt. Rood is zo'n kleur. Ook taupe is een kleur die je bijna elk seizoen weer terug ziet komen, omdat het overal bij kleurt.

Trends voor verschillende gelegenheden

Nagellaktrends kunnen niet bij elke gelegenheid. Zo kun je tijdens een sollicitatiegesprek beter geen rode nagellak dragen. Niet iedereen is daar gecharmeerd van. Draag dan nudekleurige lak. Bij een feestje kun je goed gaan voor glitternagellak. Zorg er bij glitternagellak altijd voor dat het niet te kinderlijk staat. Natuurlijk moet je lak goed verzorgd zijn. Het maakt niet uit wat voor kleur het is. Onverzorgde nagels staan slordig.

Voor elke portemonnee

De trends op nagellakgebied zijn goed te volgen voor elke portemonnee. Elk merk heeft de bovenstaande trends wel in hun assortiment. Je kunt kiezen voor budgetmerken zoals Catrice of voor dure merken zoals Chanel.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021