Excite

Trend deze zomer: neon nagels

Neon kleding hebben we al gezien in het voorjaar, maar neonkleurige nagellak is de laatste trend op het gebied van cosmetica. De pasteltinten en simpel rood en roze zijn nu echt uit. Felle kleuren zijn het helemaal. Lees hier hoe je neon nagels kunt combineren en hoe je de nagellak het beste aanbrengt.

Populaire neon nagellak

Bijna elk groot cosmeticamerk heeft een paar neonkleuren in het assortiment zitten. Knalroze, kanariegeel en lichtgroen zijn de kleuren die we het meest terugzien in het straatbeeld. Sommige merken hebben glitters toegevoegd voor een extra dimensie. Op modeblogs weten nagellakkenners de mooiste nail art te maken met neonkleuren.

Neon nagellak aanbrengen

Neon nagellak is het mooist als er geen butsen en haakjes inzitten. Bovendien moet neonkleur volledig dekkend zijn, om er netjes uit te zien. Goed je neon nagels verzorgen kost daarom iets meer tijd dan normaal.

Zorg voor een goede basecoat, om te voorkomen dat je nagels verkleuren door de neonpigmenten. Laat deze goed drogen en breng twee of drie lagen lak aan. De meeste nagellak is droog genoeg voor een tweede laag als je al je vingers hebt gehad.

Belangrijk bij meerdere lagen nagellak is een topcoat. Hierdoor droogt de nagellak sneller en krijgt het een beschermend laagje, zodat je nog langer plezier hebt van je neon nagels.

Combineer je neon nagels

Om je nagels nog meer op te laten vallen, laat je ze clashen met de rest van je make-up. Ga voor pastelkleuren of zachte meisjesachtige make-up en laat je neon nagels schitteren. Zorg voor een verzorgde look ook dat je nagels niet te lang zijn. Hierdoor kan de neon wat agressief of ordinair ogen.

Neon nagels en kleding

Neon nagels kun je leuk combineren met bloemenprints voor een echt zomergevoel. Je kunt ook gaan voor bijvoorbeeld een look geïnspireerd door de jaren zeventig. Kies voor een combinatie van groen, roestkleur en mosterdgeel in je hele outfit. Laat je nagels knallen in bijvoorbeeld oranje. Verschillende neon accessoires combineren met neon nagels is ook helemaal een trend van nu. Kies voor contrasterende nagels en een clutch.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021