Excite

Nieuw stylingproduct: haarpoeder

Iedereen wil het, maar slechts weinigen zijn ermee gezegend: een volle bos volumineus haar. Gelukkig zijn er veel stylingproducten die je een handje kunnen helpen om volume in je haar te krijgen. Een nieuw stylingproduct is daarvoor perfect: haarpoeder.

Wat is haarpoeder?

Haarpoeder is een afgeleide van droogshampoo. Het is een wit poeder dat je haar droog en stug maakt, wat op zichzelf weer zorgt voor meer volume. Het witte poeder komt alleen in een schudbusje, in tegenstelling tot een spray. Haarpoeder kun je met je handen aanbrengen, of direct op de hoofdhuid bij de haarwortels aanbrengen. Even verspreiden en voila: een stugge haarwortel en een volle haardos.

Gebruiksaanwijzing haarpoeder

Er zijn twee manieren om haarpoeder aan te brengen. Het effect is nagenoeg hetzelfde. Je kunt ervoor kiezen om een beetje haarpoeder op je hand te schudden en, net als een mousse of gel, tussen je handen te verwarmen. Zo wordt het poeder plakkerig en krijgt het de textuur van een volle lotion. Haarpoeder kun je ook direct op je haarwortels aanbrengen. Trek hiervoor een aantal scheidingen in je haar en schud steeds een beetje haarpoeder tussen je lokken. Verspreid het poeder vervolgens goed met je vinders.

Tips met haarpoeder

Voordat je begint met stylen, nog een paar praktische tips met haarpoeder:

  • • Less is more: haarpoeder kan je haar een doffe uitstraling geven, dus wees voorzichtig voordat je een flinke scheut poeder over je haar verspreid.
  • • Haarpoeder blijft de hele dag werkbaar. Heb je het gevoel dat het volume uit je haar is verdwenen? Even kort met je handen door je coupe en het volume is terug.
  • • Haarpoeder kun je alleen verwijderen met een wasbeurt en helaas niet door te borstelen. Dit in tegenstelling tot droogshampoo.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021