Excite

One Direction lanceert make-uplijn

Na een eigen parfum lanceert One Direction nu een make-uplijn. De zangers hebben hun naam en muziek verbonden aan een reeks cosmetica van het drogisterijmerk MUA. Al vanaf zo’n drie euro kunnen One Direction-fans make-up van de band aanschaffen. Binnen enkele dagen is de make-up van One Direction beschikbaar.

Make-up is niet nodig

Waar de mannen erg nauw betrokken waren bij de ontwikkeling van hun parfum ‘Our Moment’, hebben ze een minder grote hand gehad in de samenstelling van de make-uplijn. En dat lijkt geheel in lijn te zijn met de eigen overtuiging van de band. In hun hit ‘Whats Makes You Beautiful’ zingt de populaire boyband namelijk dat make-up helemaal niet nodig is. “Don't need make-up to cover up, being the way that you are is enough.”

Make-uplijn Little Things

De make-uplijn heet ‘Little Things’, vernoemd naar een van de populaire singles is van One Direction. In de lijn zit onder meer nagellak, lippenstift, lipgloss en verschillende kleuren blusher. Ieder bandlid heeft een eigen smaak en kleur lipgloss en een eigen nagellak. De lipgloss is verkrijgbaar in ‘Harry loves Strawberry’, ‘Zayn loves Watermelon’, ‘Louis loves Vanilla’, ‘Niall loves Cherry’ en ‘Liam loves Blueberry’. De nagellakjes lopen uiteen van felgroen tot knalroze.

De ‘Kiss You’ lippenstiften hebben allemaal een naam gekregen van een van de nummers van One Direction. Zo is er ‘Be Mine’, ‘I Wish’ en een ‘Rock Me’. Echt fans kunnen zo hun kleur lippenstift afstemmen met hun favoriete nummer van de band.

One Direction make-up in Nederland

De One Direction make-up is in Nederland niet verkrijgbaar in de winkels. Het merk MUA is exclusief verkrijgbaar bij de Britse winkel Superdrug. De online winkel van MUA is wel open voor Nederlandse klanten. Het bedrijf verstuurt bestellingen voor normale posttarieven naar Nederland.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021