Excite

Online parfum bestellen: Op welke webshops?

Online parfum bestellen: Op welke webshops?

Je kunt op meerdere sites parfum bestellen, dus hieronder een kleine selectie van parfumshops.

Parfumerie.nl

Parfumerie.nl verkoopt een heleboel geuren van allerlei merken. De parfums zijn keurig verdeeld in kopjes 'voor hem', 'voor haar' en 'unisex'. Verder is de website overzichtelijk en duidelijk ingedeeld. Naast parfum verkopen ze ook cosmetica. De verzendkosten zijn binnen Nederland 2,95 euro en het wordt binnen 24 uur geleverd. Uiteraard geldt dit voor werkdagen. Ook is ophalen bij deze webshop een optie. Parfumerie.nl is een Nederlandse webwinkel en het is dus ook in het Nederlands geschreven, waardoor deze ook geschikt is voor de Nederlandse webshopper die niet heel vaak online iets koopt.

Douglas.nl

Douglas is een bekende parfumeriezaak in het Nederlandse straatbeeld. Er zijn heel wat vestigingen in Nederland en in Europa. Maar ze hebben ook een online shop die dag en nacht geopend is. De webshop is op Douglas.nl te vinden in het midden van de pagina. Op de webshop staat alles op merk gesorteerd, maar het is iets te druk en te chaotisch om je favoriete parfum makkelijk te vinden. Een verzending binnen Nederland kost 4,95 euro en er wordt gratis inpakservice aangeboden.

Strawberrynet.com

Strawberrynet is een Amerikaanse site waar je parfum van allerlei merken kunt kopen. De site is overzichtelijk en alles staat op merk gerangschikt. Verzendingen zijn gratis en betaling vanuit Nederland kan via Paypal. Op de website van Paypal kun je een gratis account aanmaken om te kunnen betalen met Paypal.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021