Excite

Genieten van Oscar de la Renta parfums

Een kledingstuk van een internationaal bekende couturier bezitten is natuurlijk het toppunt van luxe, maar ook als je daar niet het budget voor hebt, kun je jezelf verwennen met een beetje stijl. In een flesje. Tenminste, als je gaat voor een van de heerlijke Oscar de la Renta parfums, geuren van topkwaliteit.

De la Renta: een veelzijdig ontwerper

Oscar de la Renta is om parfums niet zo bekend als hij is om kleding. Deze ontwerper werd in 1932 in de Dominicaanse Republiek geboren en bleek zich al snel aangetrokken te voelen tot kunst. Hij studeerde schilderkunst in Spanje en begon langzaam maar zeker voor het eerst wat schetsen te maken voor modehuizen.

Het balletje ging rollen en al snel werkte hij voor veel grote modehuizen, startte hij zijn eigen collectie en werd hij wereldberoemd.

Toen besloot hij zijn horizon te verbreden en zich te verdiepen in parfums. Met succes: de huidige collectie Oscar de la Renta parfums bestaat uit maar liefst 38 geuren.

Oscar for Women

De bestseller uit deze grote collectie is zonder twijfel Oscar for Women. Dit was zijn eerste geur. Het is een heel klassieke geur; bloemig, met wat lavendel, rozemarijn en een musk ondertoon. Als je goed ruikt, dan ruik je er bovendien sinaasappelbloesem, basilicum, koriander en perzik in terug.

Een andere heerlijke geur is Esprit d'Oscar. Dit is een geur die gekenmerkt wordt door fris limoen, bergamot en jasmijn. De geur is wat lichter dan Oscar for Women, maar blijft goed hangen. Dit is eveneens een van de meest karakteristieke geuren van de la Renta.

Oscar de la Renta parfum is er ook voor mannen

De collectie Oscar de la Renta parfums is niet alleen bedoeld voor vrouwen. Tussen de 38 geurtjes zitten ook verschillende geuren voor mannen, waaronder Oscar for Men, de mannelijke tegenhanger van Oscar for Women. Ook Pour Lui cologne is nog steeds razend populair onder mannen. Deze parfums zijn verkrijgbaar bij de luxere parfumeriezaken. Uiteraard kun je hier ook eerst een proefmonster vragen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021