Excite

Nederlands model voor Parfum d’Extase

Het piepjonge modelabel Marchesa is in een paar jaar uitgegroeid tot een serieuze concurrent van bekende ontwerpers op de catwalk. De jurken worden door bekende sterren op de rode lopers gedragen. Inmiddels heeft het merk zich gestort op de eerste parfum: Parfum d'Extase. Het jonge Nederlandse topmodel Romee Strijd wordt het gezicht van de nieuwe geur.

Nieuwkomer Romee Strijd

De zeventienjarige Romee Strijd is dan misschien een nieuw Nederlandse gezicht in de internationale modewereld, ze heeft haar sporen al verdiend bij het modehuis Marchesa. Afgelopen februari opende Romee Strijd de catwalk show van het merk. Daar waren Georgina Chapman en Keren Craig van Marchesa zo enthousiast over, dat de klus voor Parfum d'Extase een logische stap was in de carrière van Strijd bij het merk.

Marchesa Parfum d'Extase

Parfum d'Extase is de eerste parfum van Marchesa. De geur bestaat uit Iris-bloem, steranijs, viooltjes, jasmijn, sinaasappelbloesem en lotusbloem. Het is een licht bloemige, maar toch frisse geur met houtachtige noten. De fles is ontworpen naar een exotisch robuust kristal, dat bekendstaat voor helende krachten en positieve energie. De geur is perfect voor jonge, zelfstandige vrouwen die een betoverende indruk willen maken.

Campagne Romee Strijd

Romee Strijd is als gezicht van Parfum d'Extase in de campagne te zien in een zwierige, lavendelkleurige jurk naar ontwerp van één van de oprichters van Marchesa Georgina Chapman. De jurk is speciaal ontworpen om de bloemigheid van de geur goed over te brengen op beeld. De kleur refereert naar blaadjes van de iris. De gerenommeerde fotograaf Patrick Demarchelier heeft de campagne op de gevoelige plaat vastgelegd.

Parfum d'Extase kopen

De nieuwe parfum van Marchesa zal te koop zijn via beautyketen Sephora. Sephora heeft een aantal winkels in Nederland, onder meer in sommige vestigingen van de V&D. Daarnaast zal Parfum d'Extase ook online te verkrijgen zijn. De verkoop gaat van start op 6 september 2012 en een flesje kost ongeveer 60 euro.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021