Excite

Parfum kopen: beroemdheden met eigen geur

Wil jij een nieuwe parfum kopen in 2014? Veel beroemdheden hebben tegenwoordig hun eigen geur, die zeker niet onderdoet voor parfums van grote cosmeticamerken. Met deze top acht van luchtjes van beroemdheden bieden we je alvast wat inspiratie.

Beyoncé brengt een nieuwe geur uit in 2014: Rise. In januari onthulde de zangeres al de promotievideo van het parfum. Rise is alweer de zevende geur van Beyoncé en volgt de populaire geur Heat op. Heat was vorig jaar het best verkochte parfum van alle beroemdheden.

Britney Spears brengt in 2014 twee geuren uit: Naughty en Nice. Met knalroze flesjes kunnen we niet anders verwachten dan zoete en vrouwelijke luchtjes.

Katy Perry vertoont zich in 2014 wederom op de cosmeticamarkt. Van de Roar-zangeres kun je dit jaar weer een nieuwe parfum kopen: Killer Queen.

Burlesk model Dita von Teese ontwikkelde de parfum Erotique. De geur is geïnspireerd op erotische afbeeldingen uit het begin van de vorige eeuw. Het model omschrijft haar geur als vurig en vrouwelijk. Erotique doet je denken aan een zonnige herfstdag.

Mary-Kate en Ashley Olsen: kennen we ze nog? De tweeling uit Full House zijn echte fashionista’s geworden. Natuurlijk mag ook een parfum niet ontbreken. Het merk van de tweeling: Elizabeth and James, zal twee parfums uitbrengen in 2014. Nirvana Black en Nirvana White.

Kim Kardashian brengt Pure Honey uit dit jaar. Kim omschrijft de geur als licht en zoet, maar tegelijkertijd sensueel en verleidelijk.

Een parfum kopen van Rihanna kon al met Nude, maar de zangeres brengt in 2014 Rogue uit. Een sensuele oriëntaalse parfum met citroenbloesem, jasmijn en rozen als topnoten, met diepere geuren van hout en patchouli. Het klinkt net zo onweerstaanbaar als Rihanna zelf!

Wat mijn vrouw kan dat kan ik ook, moet Jay Z hebben gedacht. De man van Beyoncé zal in 2014 het parfum Gold Jay Z op de markt zetten; een leuk cadeau als je voor een man een parfum wilt kopen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021