Excite

Parfum voor de winter

Een parfum voor de winter moet warmte en karakter geven. Wij zetten de lekkerste wintergeuren van 2014 op een rij. Heb je nog niet echt een lekkere winterse parfum in de kast staan? laat je dan inspireren door deze bijzondere geuren.

Prada Amber

Een kruidige geur met amber voor een ultra sexy en vrouwelijk gevoel. Prada Amber is sinds 2009 een favoriet van het Italiaanse modehuis.

Balmain Extatic

Modehuis Balmain heeft in de winter van 2014 een nieuwe geur uitgebracht die perfect bij de donkere dagen past. Een combinatie van bloemige en oriëntaalse geuren, houtachtige noten en peer zorgt voor een elegante, warme parfum.

Bottega Veneta Eau Légère

Een heerlijke houtachtige geur met vrouwelijke ondertonen als bergamot, jasmijn, peper en leer. Al met al iets te kruidig voor een zomerse dag, maar des te meer draagbaar als parfum voor de winter.

Nest Midnight Fleur

Een warme geur met patchouli en zwarte amber. Deze geur doet je meteen verlangen naar een warme trui en een knisperende open haard.

Tom Ford Neroli Portofino

Als je echt last hebt van een winterdip dan draag je deze geur van Tom Ford. Hij doet ons denken aan een warm strand op een zonnige mediterraanse winterdag. In deze geur is ook een huidolie verkrijgbaar: perfect voor uitgedroogde benen door guur Hollands winterweer.

Clinique Aromatics Elixir

De Clinique Aromatics Elixir wordt verkocht als een limited edition, maar de geur bestaat al sinds 1971. Het is een vrij zware en mysterieuze geur met roos, kamille en patchouli en amber.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021