Excite

Pharrell Williams ontwikkelt parfum

Pharrell Williams is een echte creatieve duizendpoot. Hij maakt en produceert zijn eigen muziek en zingt en rapt zijn eigen partijen. Daarnaast heeft hij ook op veel andere mode- en kunstgebieden gewerkt. Zo maakt hij van tijd tot tijd tassen voor Louis Vuitton en heeft hij zelf twee modelijnen. Maar het gaat verder, want Williams heeft zijn talenten ook laten zien in de beeldende kunst, sieradenontwerp, in video en als meubelontwerper en stoffenontwerper… The list goes on. Pharrell Williams kan ook nu weer een nieuw experiment toevoegen aan zijn lange lijst creatieve uitingen: hij gaat een parfum ontwikkelen.

Ontwikkeling parfum

Het creatieve proces van Williams is ook bij de ontwikkeling van het parfum niet te stoppen. Pharrell werkt vanuit zijn gevoel. “Ik maak iets omdat ik het gevoel hebt dat er iets ontbreekt,” vertelt de zanger in een interview in Details. “Je springt erin en volgt je gevoel. Het is net als beeldhouwen - je voegt steeds een beetje klein toe, je haal ergens anders weer wat weg tot dat je voelt dat het af is. Dan doe je een stapje terug en zie je in het eindresultaat wat je gemaakt hebt.” Het is nog niet duidelijk wanneer de parfum te koop zal zijn, en of deze in Nederland verkocht gaat worden.

Pharrell Williams en Moncler

Pharrell Williams kondigde eerder aan dat hij opnieuw gaat samenwerken met Moncler. In 2009 ontwierp hij al een jassenlijn voor mannen met het merk. Nu gaan beide partijen zich richten op zonnebrillen voor zowel mannen als vrouwen. De zonnebrillen van Pharrell Williams en Moncler zullen op 26 september gepresenteerd worden in Parijs.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021