Excite

Verwijder ongewenst haar met de Philips Lumea

Nooit meer scheren en ook geen dure bezoekjes aan een schoonheidsspecialiste, hoe klinkt dat? Met de Philips Lumea kan het. De Philips Lumea is een haarverwijdersysteem dat werkt met lichtflitsen. Na tenminste acht behandelingen blijven haartjes langer weg en komen ze zachter terug. Zo is ongewenst haar ineens helemaal geen probleem meer.

Hoe werkt het?

Tot voor kort was dit systeem alleen verkrijgbaar voor professionals en moest je voor een behandeling elke week of elke twee weken naar een salon. Behoorlijk kostbaar, zeker als je bedenkt dat een behandeling al snel 100 euro kan kosten. Met de Philips Lumea kun je jezelf die behandelingen geven. De Lumea is een apparaatje dat doet denken aan een kleine föhn. Er zit een klein venstertje op dat je op de huid drukt. Vervolgens druk je op een knop en wordt een lichtstraaltje naar de wortel van de haar gezonden. Hierdoor valt het haar natuurlijk uit en wordt teruggroei voorkomen. Als je de behandeling regelmatig herhaalt, blijft je huid zijdezacht.

Huid- en haartype

De Philips Lumea is geschikt voor gebruik op elke soort beharing, ook op gevoelige plekjes zoals de bikinilijn of het gezicht, of op gevoelige huid in het algemeen. Het systeem werkt draadloos, dus je hoeft het niet in de buurt van een stopcontact te gebruiken. Het meest effectief werkt het systeem in combinatie met natuurlijk donkerblond, bruin en zwart haar. Het werkt niet goed op rode, lichtblonde of witte/grijze haren. Ook is het niet geschikt om te gebruiken met een erg donkere huid. Overigens geldt dit ook voor veel andere op licht gebaseerde behandelingen.

Investering

De Philips Lumea is niet goedkoop: gemiddeld betaal je er tussen de 400 en 500 euro voor. Daar staat wel tegenover dat je nooit meer scheermesjes of waxbehandelingen bij de schoonheidsspecialiste hoeft te betalen én er geen onderdelen vervangen hoeven te worden. Het is dus een grote investering, maar wel een eenmalige.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021