Excite

Een huid met stralend pigment door anti-aging!

Stel je voor: je kijkt in de spiegel en ziet er tot je schrik weer een rimpeltje bij. De een zal dit proberen te camoufleren met wat getinte crème, de ander kijkt simpelweg wat minder naar zijn eigen spiegelbeeld. Er zijn hoe dan ook veel producten op de markt die je kunnen helpen als je het ouder worden als een probleem ervaart. Hoe behoud je nu die mooie huid met een goed pigment?

Nare pigmentvlekjes

Een van de grootse huidproblemen bij het ouder worden is het krijgen van pigmentvlekjes. Over het algemeen worden deze ontsierende huidvlekjes veroorzaakt door te veel zon. Ze komen het meeste voor op onze handen of op het gezicht, en zijn zo heel goed zichtbaar dus. Daarom is het fijn dat we er ook wat aan kunnen doen!

Voorkomen is beter dan genezen

Voor de bestrijding van pigmentvlekjes zijn meerdere methoden. Natuurlijk kun je het ook eerst op de natuurlijke manier proberen. Een goede nachtrust, regelmatig bewegen en gezonde eetgewoontes helpen je zeker je huid jong te houden. Door stress te vermijden zal het verouderingsproces ook veel minder snel inzetten. En blijf veel mogelijk uit de zon!

Natuurlijke remedies tegen pigmentvlekken

Je kunt de pigmentvlekjes verder eenvoudig zelf behandelen door er een van grootmoeders middeltjes op te smeren. Van de huismiddeltjes werkt citroensap het beste. Breng tweemaal daags het citroensap aan op de probleemgebieden. Na acht dagen moet het resultaat al zichtbaar zijn!

Crèmes tegen een ouder wordende huid

Wil je toch aan het smeren gaan, dan heb je ruim de keuze. Er zijn veel verschillende soort producten te koop om de verschijnselen van het ouder worden te bevechten. Het meest voorkomend zijn de producten met daarin vitamine C. Maar er zijn ook middelen verkrijgbaar die zijn gemaakt op basis van vitamine B, E, liponzuur en antioxidanten. Van liponzuur is bijvoorbeeld bekend dat het de tekenen van het ouder worden zeer effectief tegen gaat door het omkeren van de beschadigingen die er aan de huid zijn ontstaan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021