Excite

Plastische chirurgie voor de handen

We leven in een tijdperk waarbij ouder worden op allerlei manieren wordt tegengegaan. Met bijzondere beautymiddeltjes en met plastische chirurgie kunnen we het proces van veroudering vertragen. Toch zijn de handen vaak een goede indicator van iemands ware leeftijd. Niet gek dus dat uit onderzoek van beautymerk No 7 bleek dat vrouwen als de dood zijn voor oude gerimpelde handen. Maar dat kan nu verleden tijd zijn.

Ouderdomsverschijnselen

Uitpuilende aderen, transparante huid en ouderdomsvlekken… allemaal tekenen op de handen van het ouder worden. Een op de acht vrouwen vindt ouderdomsverschijnselen op haar handen ook erger dan bijvoorbeeld rimpels in het gezicht. Op nummer een van meest gevreesde ouderdomskwaaltjes aan de handen staan levervlekjes; pigmentvlekken die de echte leeftijd verraden.

Huidveroudering op de handen

Aan die huidveroudering op de handen is nu iets te doen. Plastische chirurgie voor de handen. Britse journaliste Liz Jones onderging een behandeling waarbij een chirurg vet uit Jones’ dijbenen haalde, om het vervolgens via kleine incisies in de polsen en handen te spuiten. De behandeling kost omgerekend bijna 2.000 euro. Het gevolg was wel een paar dagen pijnlijke handen en dijbenen.

Handcrèmes voor jonge handen

Is een plastische chirurgie voor de handen toch een stapje te ver? Gelukkig zijn er veel handcrèmes die jongere handen beloven. Ouderdomsvlekken en levervlekjes kun je prima camoufleren met een watervaste foundation of BB cream.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021