Excite

Retro kapsels weer modern

Nu al het goede van vroeger terug komt, zijn ook retro kapsels weer helemaal modern. Op de catwalks en bij modeshoots zien we steeds vaker klassieke kapsels in een modern jasje gestoken. De kleding van nu in de stijl van toen. Een goed retro kapsel hoort daar natuurlijk bij.

Retro kapsels weer hip

Deze zomer zijn retro kapsels weer hip. Modern wordt gecombineerd met die vintage look die de afgelopen tien jaar heerst en voorlopig nog lang niet uit de mode is. Haarstylisten laten zich ook het aankomend seizoen inspireren door kapsels uit het verleden met een moderne twist.

Moderne boblijn

De klassieke boblijn ontstond in de jaren twintig, toen korte kapsels voor dames langzaam geaccepteerd werden. De boblijn is gekenmerkt door een strakke, perfectionistische uitvoering. Liefhebbers van de moderne bob gooien dit smetteloze imago uit het raam en zoeken de grenzen op. Spelen met volume, met kammen aan de voorkant en met verschillende kleuren bij de haarwortels en aan de punten krijgt de klassieke bob een moderne twist.

Waves zijn terug

Haal de krulspelden maar weer tevoorschijn, want weaves zijn terug. De jaren zeventig invloeden waren onmiskenbaar in beeld bij jonge modemerken zoals Moschino en Moschino Cheap&Chic. De modellen hadden hele fijn krullen, die je gemakkelijk zelf kunt maken door met kleine vlechtjes te gaan slapen. Je kunt ook kiezen voor een wafelpatroon op je stijltang. Hou je weaves in bedrag met flink veel haarlak en als je durft een haardbandje.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021