Excite

Professioneel opgemaakt met Revlon make-up

Als make-up professioneel is aangebracht, komt het het beste tot zijn recht. Maar niet alle make-up is even makkelijk op een professionele manier aan te brengen. Met make-up van Revlon gaat dat wel goed. Een aantal tips voor een feilloze look en een frisse uitstraling volgens de laatste trends in fashion.

Klaar voor close-up met Revlon Photoready

Een goede foundation is altijd de basis van een goede make-up. Daarom kun je kiezen voor Revlon Photoready. Deze foundation bestaat eigenlijk uit drie verschillende producten.

Primer

Je begint met de Revlon Photoready primers. Deze primers zorgen ervoor dat de daadwerkelijke foundation goed blijft zitten. Bovendien kun je de primer gebruiken om oneffenheden op je gezicht te verdoezelen. Zo krijg je een nog stralendere teint.

Foundation mousse

De volgende stap is het aanbrengen van een egale kleur. Dat doe je met de Revlon Photoready Airbrush Mousse Make-up. Deze foundation is niet vloeibaar, maar in moussevorm. Hierdoor is het makkelijk aan te brengen. De mousse zorgt ervoor dat poriën niet meer zichtbaar zijn, maar stopt ze niet dicht. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een hevige uitslag op de volgende dag.

Poeder

Tot slot gebruik je het Sculpting Blush Palette om je gezicht meer vorm te geven. Breng wat blusher aan op je jukbeenderen, zorg voor een iets lichter tintje onder je ogen om ze te openen en werk eventuele vlekjes nog even bij. Als je dat gedaan hebt, dan is je basis helemaal perfect en kun verder met bijvoorbeeld je lippen. En ook daarvoor heeft Revlon een aantal mooie opties.

Natuurlijk of glamour

Wie gaat voor een wat natuurlijke uitstraling, kiest de Revlon Colorburst Lip Butter. dit is een lippenbalsem die de lippen kleurt en verzorgt. Mag het allemaal wel wat meer 'glamour' zijn, dan kun je gaan voor de Colorstay Overtime of de Colorburst Lipstick. De Overtime blijft urenlang zitten, terwijl de Colorburst vooral bekend staat om haar rijke kleuren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021