Excite

Rimmel Londen - Lasting Finish lipsticks van Kate Moss

Luscious lips, wie wil ze nou niet? Mooie, volle, zachte verzorgde lippen kan je nog mooier maken met een goede lipstick. Een goede lipstick past bij je huidskleur, haar en komt dichtbij de kleur van je natuurlijke lipteint. Kate Moss heeft samen met Rimmel een lipstick collectie uitgebracht met verschillende kleuren. Voor ieder wat wils!

Rimmel en Kate Moss

Topmodel Kate Moss is al jaren hét gezicht van het cosmetica merk Rimmel Londen. Nu zijn ze een stap verder gegaan en heeft de topmodel een collectie ontworpen, namelijk een lipstick collectie! De Kate Moss Lasting Finish Lipstick Collection bevat lippenstiften die Kate zelf graag draagt.

Kate Moss zelf over haar collectie

“Ik wilde eigenlijk graag een assortiment creëren van makkelijk draagbare, klassieke kleuren die ik zelf altijd heb gedragen en prachtig vond. Dat was mijn inspiratie. Van felrode tot zachtroze en huidkleurige tinten. Er is een kleur voor iedereen en ook voor elke gelegenheid.”

Lipstick - Tips en trucs

Kies allereerst een kleur die bij je natuurlijke lipteint past. Kies een lipstick die twee à drie tinten donkerder is dan je eigen natuurlijke lipteint voor het mooiste resultaat.

Voor een precieze resultaat kan je beter een lipkwastje gebruiken en daarmee je lippen in te kleuren. Daarnaast heb je minder lipstick nodig en kan je ook nog eens besparen!

Heb jij ook weleens lipstick op je tanden gehad? Stop na het opbrengen van de lipstick je wijsvinger tussen je lippen en trek je vinger weer terug. De onnodige lippenstift zit nu aan je vingers, die kun je er af halen met behulp van een tissue.

Verkrijgbaarheid

De Rimmel Lasting Finish lipsticks collectie bestaat uit maar liefst vijftien verschillende kleuren. De lipsticks zijn romig, hebben veel pigment en een prachtige finish, zonder enige glitter of shimmer. Ideaal dus voor een zakelijke of juist een party look! Deze lipsticks en andere producten van Rimmel zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021