Excite

Probeer de nieuwe geuren van The Body Shop: Scents Of The World

The Body Shop heeft een splinternieuwe geurlijn: Scents Of The World. Deze bestaat uit vijf verschillende parfums. Behalve dat ze heerlijk ruiken, zijn er nog diverse bijzonderheden die passen in de filosofie van The Body Shop. Daarnaast bevat de Scents Of The World voor iedere gelegenheid en smaak wel de ideale geur.

Scents Of The World: geuren vanuit de hele wereld

The Body Shop is bekend als een organisatie waarbij natuurlijk producten voorop staan. Daarbij vindt deze producent dat wereld en de mensen die daarvan afhankelijk zijn, beschermd moeten worden. Het milieu, de natuur en eerlijk zakendoen zijn dus belangrijke thema's voor The Body Shop. Niet gek dat dit bedrijf de bijzondere geurlijn Scents Of The World heeft bedacht en ontwikkeld.

Scents Of The World producten

De producten van de geurlijn Scents Of The World bestaan uit eau de toilettes, parfumoliën, bodysprays, douchegels en bodylotion. Er is dus altijd wel een gelegenheid om je te hullen in zo'n wereldgeur.

De geuren

Waan jezelf bijvoorbeeld in Marokko met producten van de Atlas Mountain Rose. Een geur die volgens The Body Shop is geïnspireerd door de zonsopgang in de Rozenvallei in Marokko.

Sensueel ruik je met de geur Madagascan Vanilla Flower. Een zonnige dag in het tropische Madagaskar is hiervoor de inspiratie geweest.

Of haal een maanverlichte nacht in je geurveld met de Indian Night Jasmine: verleidelijk en vrouwelijk.

Houd je meer van tintelende en frisse geuren? Misschien is dan een wilde lelie uit het Amazonegebied iets voor je. Deze vind je terug in de geurenproducten van de Amazonian Wild Lily.

Romantiek en betovering beleef je met de Japanese Cherry Bossom, waarvoor het idee is ontstaan op een lentedag in het Japanse Kyoto.

Extra redenen om je te hullen in Scents Of The World

De vijf geuren van Scents Of The World zijn gemaakt van 100 procent fair trade alcohol. Daarbij komen de natuurlijke extracten die zijn gebruikt vanuit diverse continenten. Je kan met recht dus zeggen, dat het hier om wereldparfums gaat. Wanneer je een parfum van Scents Of The World opspuit, haal je namelijk niet alleen een ander werelddeel dichterbij, maar help je ook de wereld vooruit.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021