Excite

Schoon en fris na een festival

De zomer gevierd op een festival? Na een paar dagen buiten in de modder kan je lichaam behoorlijk vies aanvoelen. Met deze zeven stappen ben je snel weer schoon en fris.

1. Conditioner

Breng je haar weer in topconditie met een fijne conditioner. Kies voor een variant met natuurlijke hydraterende ingrediënten, zoals conditioner met kokosolie of bijenwas.

2. Haarmasker

Nog meer hydratatie voor je haar met haarmasker voor een intensieve voeding van je lokken. Op een festival ben je veel buiten, wat je haar poreus kan maken. Een haarmasker kan dat weer herstellen.

3. Haarolie

Heb je droog haar? Maak dan je haar rehab af met een haarolie, bijvoorbeeld van Moroccanoil. Probeer de olie niet aan te brengen bij je haarwortels, maar concentreer je op de punten en de ‘bovenste’ lagen haar die het meest zijn beschadigd.

4. Blemish gel

Zelfs als je normaal gesproken een egale huid hebt, kan weinig slaap en ongezond eten leiden tot een uitbraak. De beste remedie is pukkeltjes te lijf gaan met een speciale gel of stick. De Body Shop heeft een fijne ‘blemish gel’ die in die taak voorziet: de Tea Tree Blemish Gel.

5. Gezichtsmasker

Voor een echte oppepper van je huid gebruik je een gezichtsmasker. Kies een gezichtsmasker dat een door zon beschadigde huid opknapt. Een echte verwenner is een nachtmasker, bijvoorbeeld van Elizabeth Arden.

6. Bodylotion

Gedoucht en gescrubt? Dan is het tijd voor een fijne bodylotion om je huid te herstellen. Breng bodylotion aan na het douchen, zodat het goed kan intrekken.

7. Nagelcrème

Verwen je handen met een goede hand- en nagelcrème. Vergeet ook je nagelriemen niet, zeker niet als je hebt gekampeerd. Om helemaal kantoor- of schoolproof te zijn, breng je een vrouwelijk kleurtje nagellak aan, bijvoorbeeld neonroze.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021